Capellenaren volgen regels avondlok goed op

De invoering van de tijdelijke avondklok is in Capelle aan den IJssel goed verlopen. Rond half 10 was uitgestorven in de straten van Capelle aan den IJssel. Bij de metrostations waren er nauwelijks mensen te vinden, een enkele reiziger die terug kwam van zijn of haar werk liep nog over straat. De politie controleerde diverse voertuigen door hen te laten stoppen en de papieren te controleren. Vrijwel iedereen kon direct zijn weg weer vervolgen. Ook buiten met de hond zag je men de regels goed opvolgen.

Agenten hebben in Capelle enkele bekeuringen uitgedeeld voor het niet opvolgen van de avondklok. Alleen op het Stationsplein liep een jongeman tegen de lamp. Hij werd met zijn voertuig langs de kant gezet voor een controle. Bij het opvragen van zijn gegevens bleek dat hij nog 15 dagen celstraf moest uitzitten. De man is aangehouden en ingesloten op het bureau.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag