Rellen en ongeregeldheden blijven uit in Capelle

Het is de vierde avond op rij wederom rustig gebleven in Capelle aan den IJssel. De politie heeft fors ingezet nadat er signalen binnenkwamen van mogelijke plunderingen van winkels in de diverse winkelcentra. Burgemeester Peter Oskam gaf dinsdagmiddag een noodverordening af voor De Terp, de Koperwiek en De Scholver (Picassopassage).

Een ondernemer in de Scholver besloot om zijn winkel af te schermen met bussen en hield enige tijd de wacht vanaf de eerste verdieping. De ondernemer vertrok voor 21.00 uur weer uit zijn pand.

De politie heeft op diverse plekken jongeren aangesproken. Hun identiteit is gecontroleerd, na 21.00 uur gingen agenten over tot het handhaven van de avondklok. Automobilisten en personen werden staande gehouden door de agenten. Er werd dan gecontroleerd op de papieren van avondklok.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag