Wederom zeer rustige avond door avondklok in Capelle

De derde avond van de avondklok is wederom rustig verlopen in Capelle aan den IJssel. De gemeente vertelde maandagmiddag ook al dat ze geen rellen verwachten in de gemeente. Burgemeester Peter Oskam vind het verschrikkelijk wat er de afgelopen dagen is gebeurd op andere plaatsen in Nederland.

De politie was vanavond wederom zichtbaar aanwezig, ook Handhavers van de gemeente waren inmiddels bevoegd om te controleren op de avondklok. Een aantal personen zijn staande gehouden en de papieren werden gecontroleerd. Vooralsnog bleek iedereen een geldige reden te hebben en werden er geen bekeuringen uitgeschreven. Op het Rhijnspoor werd nog een groepje jongeren met auto’s gecontroleerd. Zij bleken maaltijden rond te bezorgen.

De aankomende dagen houdt de gemeente uiteraard de situatie in Capelle aan den IJssel nauwlettend in de gaten. Social media kanalen, worden in de gaten gehouden en ook Handhavers, de Stadsmariniers en de partners in de wijken houden een extra oogje in het zeil.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag