vrijdag, maart 1, 2024

Wederom zeer rustige avond door avondklok in Capelle

- Advertisement -

De derde avond van de avondklok is wederom rustig verlopen in Capelle aan den IJssel. De gemeente vertelde maandagmiddag ook al dat ze geen rellen verwachten in de gemeente. Burgemeester Peter Oskam vind het verschrikkelijk wat er de afgelopen dagen is gebeurd op andere plaatsen in Nederland.

De politie was vanavond wederom zichtbaar aanwezig, ook Handhavers van de gemeente waren inmiddels bevoegd om te controleren op de avondklok. Een aantal personen zijn staande gehouden en de papieren werden gecontroleerd. Vooralsnog bleek iedereen een geldige reden te hebben en werden er geen bekeuringen uitgeschreven. Op het Rhijnspoor werd nog een groepje jongeren met auto’s gecontroleerd. Zij bleken maaltijden rond te bezorgen.

De aankomende dagen houdt de gemeente uiteraard de situatie in Capelle aan den IJssel nauwlettend in de gaten. Social media kanalen, worden in de gaten gehouden en ook Handhavers, de Stadsmariniers en de partners in de wijken houden een extra oogje in het zeil.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen