woensdag, mei 29, 2024

IJsselland Ziekenhuis staat stil bij wereldkankerdag

- Advertisement -

Het IJsselland Ziekenhuis heeft op 4 februari stil gestaan bij Wereldkankerdag. Een dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij patiënten die deze ziekte hebben, of hebben gehad. De dag is bedoeld om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om behandeling aan te moedigen.

Afgelopen donderdag werden er rozen uitgedeeld aan patiënten en medewerkers op de oncologieafdelingen van Inloophuis de IJssel, ontmoetingsplaats voor kankerpatiënten in de regio. Het ziekenhuis werkt nauw samen met het Inloophuis en ondersteunt op deze manier patiënten en hun naasten. Ter ondersteuning van deze dag is er een website gelanceerd www.wereldkankerdag.nl

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen