IJsselland Ziekenhuis staat stil bij wereldkankerdag

Het IJsselland Ziekenhuis heeft op 4 februari stil gestaan bij Wereldkankerdag. Een dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij patiënten die deze ziekte hebben, of hebben gehad. De dag is bedoeld om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om behandeling aan te moedigen.

Afgelopen donderdag werden er rozen uitgedeeld aan patiënten en medewerkers op de oncologieafdelingen van Inloophuis de IJssel, ontmoetingsplaats voor kankerpatiënten in de regio. Het ziekenhuis werkt nauw samen met het Inloophuis en ondersteunt op deze manier patiënten en hun naasten. Ter ondersteuning van deze dag is er een website gelanceerd www.wereldkankerdag.nl

 

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag