zaterdag, mei 25, 2024

Kinderburgemeester onthult nieuwe plaatsnaam

- Advertisement -

In Capelle aan den IJssel gaat Valentijnsdag – ondanks de coronamaatregelen-  ook dit jaar niet ongemerkt voorbij. Op 11 februari onthulde kinderburgemeester Naomi Vermeulen de tijdelijke plaatsnaam bij het gemeentebord aan de ’s-Gravenweg. Zo werd de stad omgedoopt tot Capelle Love City.

Kinderburgemeester Naomi is trots dat ze de onthulling mocht doen: “Ik vind het heel leuk dat we in Capelle zoveel doen aan Valentijnsdag. Gewoon even wat leuke en lieve aandacht voor elkaar. Buiten is het koud, maar hier krijg je het toch warm van!”

Alternatieve activiteiten door corona
De onthulling van het bord is niet de enige activiteit. Door corona kan de inmiddels beroemde All-You-Need-is-Love-caravan geen bezoek brengen aan Capelle, maar voor alternatieven is gezorgd. Wethouder Ans Hartnagel is enthousiast over de mooie alternatieven: ”Verspreid over de week zijn er verschillende acties: Een Valentijnspecial in de IJssel-en Lekstreek, kaarten- en cadeautjes acties, digitale tips voor boek en film, een playlist met liefdesliedjes, en dan mag ik op zaterdag 13 februari tussen 14.00 en 16.00 uur ook nog eens liefdesliedjes draaien op Radio Capelle. En speciaal voor de jongeren, als klap op de vuurpijl, is er zaterdagavond een livestream-concert van Capslock, het leukste poppodium van Capelle. Voor elk wat wils. Door en voor de Capellenaar!”

Op www.capelleaandenijssel.nl vindt u alle activiteiten.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen