zondag, mei 19, 2024

Capelle Love City : Tim & Faab stuiterend door de straten van Capelle

- Advertisement -

Een flinke puist herrie, een dosis humor en vooral inspiratie van de liefde! Dat is de inspiratie van Tim & Faab voor vandaag. Ze rijden met een grote discowagen door de straten van Capelle aan den IJssel. De wagen is een onderdeel van de Capelle Love City actie, georganiseerd door Capelse wethouder Ans Hartnagel.

Ook Hartnagel neemt plaats achter de knop, maar dan wel vanuit de studio van Radio Capelle, je kunt tussen 14.00 en 16.00 uur plaatjes aanvragen. De truck wordt gesponsord door Twigt Trucks en First Love uit Nieuwerkerk aan den IJssel. De wagen wordt bereden door een chauffeur van Roos Autoberging.

Vraag een plaatje aan via  010 – 451 77 77.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen