zaterdag, mei 25, 2024

Stop met voeren van vogels, rattenoverlast in Schollevaar

- Advertisement -

De gemeente heeft afgelopen vrijdag een tekstkar geplaatst op de hoek van de Spoorlaan met de Burgemeester Bakkerlaan. Reden hiervoor is een probleem met ratten in de tuinen van bewoners. De gemeente heeft de afgelopen week bij verschillende huishoudens gekeken na meldingen van ratten in de tuin.

Tijdens de controles schoten de ratten weg, een groot probleem aldus de gemeente. Omdat het rustiger is geworden op straat trekken de ratten meer de wijken in. Dat komt mede doordat er veel eten te vinden is. De gemeente benadrukt met de tekstkar dat het voeren van vogels voor overlast zorgt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen