Overlast en schades door storm Evert

De storm heeft op enkele plekken in Capelle aan den IJssel voor veel schade en overlast gezorgd. Rond 10.00 uur kwamen de eerste meldingen van omgewaaide bomen en overige schade. Ook werd de gemeentewerf gesloten omdat het niet verantwoord meer was om aanwezig te zijn op het laadplatform. Ook werd er in sommige straten gestopt met het legen van de ondergrondse containers.

In het Schollebos waaide een aantal bomen om, de gemeente adviseerde om het bos tijdens de storm niet te betreden. Bij de Koperwiek waaide een grote steiger om, deze kwam op het dak van het winkelcentrum terecht. Op de Platotuin in Schollevaar waaiden dakpannen van een woning. De brandweer heeft loszittende dakpannen verwijderd.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag