donderdag, mei 23, 2024

Overlast en schades door storm Evert

- Advertisement -

De storm heeft op enkele plekken in Capelle aan den IJssel voor veel schade en overlast gezorgd. Rond 10.00 uur kwamen de eerste meldingen van omgewaaide bomen en overige schade. Ook werd de gemeentewerf gesloten omdat het niet verantwoord meer was om aanwezig te zijn op het laadplatform. Ook werd er in sommige straten gestopt met het legen van de ondergrondse containers.

In het Schollebos waaide een aantal bomen om, de gemeente adviseerde om het bos tijdens de storm niet te betreden. Bij de Koperwiek waaide een grote steiger om, deze kwam op het dak van het winkelcentrum terecht. Op de Platotuin in Schollevaar waaiden dakpannen van een woning. De brandweer heeft loszittende dakpannen verwijderd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen