3.2 C
Capelle aan den IJssel

Vrachtwagen verliest stenen en plet autoruit Abram van Rijckevorselweg

- Advertisement -

Een vrachtwagen is donderdag aan het einde van de middag op de Abram van Rijckevorselweg diverse stenen verloren. De chauffeur had niet in de gaten dat de stenen van de wagen waaiden, een automobilist die achter de vrachtwagen reed werd vol getroffen op zijn voorruit. hij kwam met de schrik vrij.

De politie kwam ter plaatse en heeft de chauffeur achterhaald. De automobilist is opgevangen en een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept. De stenen werden opgeruimd waarop de weg weer kon worden vrijgegeven.

 

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen