donderdag, mei 23, 2024

Doorgaand verkeer Burgemeester Bakkerlaan afgesloten

- Advertisement -

Vanwege de herinrichting van het kruispunt Burgemeester Bakkerlaan met de Burgemeester van Schalijlaan is het doorgaande verkeer gestremd vanaf de Spoorlaan. Er vinden werkzaamheden plaats voor het aanleggen van de fietsverbinding.

Naast de afsluiting tussen de Schalijlaan en de Spoorlaan zal deze week ook een afsluiting volgen tussen de Burgemeester van Beresteijnlaan met de tuinenbuurt. Verkeer wordt dan omgeleid over de Hoofdweg.

Het aanleggen van een fietsverbinding is een grote wens van omwonenden. Op deze manier kan men veilig vanuit Schollevaar naar de Schollevaartseweg komen. Nu werd er veelal over het smalle voetpad gefietst.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen