Doorgaand verkeer Burgemeester Bakkerlaan afgesloten

Vanwege de herinrichting van het kruispunt Burgemeester Bakkerlaan met de Burgemeester van Schalijlaan is het doorgaande verkeer gestremd vanaf de Spoorlaan. Er vinden werkzaamheden plaats voor het aanleggen van de fietsverbinding.

Naast de afsluiting tussen de Schalijlaan en de Spoorlaan zal deze week ook een afsluiting volgen tussen de Burgemeester van Beresteijnlaan met de tuinenbuurt. Verkeer wordt dan omgeleid over de Hoofdweg.

Het aanleggen van een fietsverbinding is een grote wens van omwonenden. Op deze manier kan men veilig vanuit Schollevaar naar de Schollevaartseweg komen. Nu werd er veelal over het smalle voetpad gefietst.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag