zaterdag, mei 25, 2024

Er komt geen referendum voor Gebiedspaspoort Capelseweg Bermweg

- Advertisement -

Er komt geen raadgevend Referendum voor het gebiedspaspoort Capelseweg Bermweg, dat is maandagavond weggestemd door de raad. Er stemden 22 raadsleden voor en 10 tegen, 1 persoon was afwezig. Een referendum is een volksstemming over een bepaalde politieke kwestie. Hiermee kunnen inwoners stemmen over in dit geval de komst van de nieuwe woningen.

Op de locatie worden appartementen in het betaalbare segment voor starters en/of senioren gerealiseerd en kleinschalige grondgebonden woningen voor startende gezinnen, senioren en emptynesters (vitale senioren van wie de kinderen uit huis zijn gegaan). De nieuwbouw vormt een passende overgang naar de omliggende bebouwing en krijgt een inrit op de Bermweg, die zo ver mogelijk van de kruising af wordt gesitueerd.

Het gebiedspaspoort is hier te vinden

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen