Er komt geen referendum voor Gebiedspaspoort Capelseweg Bermweg

Er komt geen raadgevend Referendum voor het gebiedspaspoort Capelseweg Bermweg, dat is maandagavond weggestemd door de raad. Er stemden 22 raadsleden voor en 10 tegen, 1 persoon was afwezig. Een referendum is een volksstemming over een bepaalde politieke kwestie. Hiermee kunnen inwoners stemmen over in dit geval de komst van de nieuwe woningen.

Op de locatie worden appartementen in het betaalbare segment voor starters en/of senioren gerealiseerd en kleinschalige grondgebonden woningen voor startende gezinnen, senioren en emptynesters (vitale senioren van wie de kinderen uit huis zijn gegaan). De nieuwbouw vormt een passende overgang naar de omliggende bebouwing en krijgt een inrit op de Bermweg, die zo ver mogelijk van de kruising af wordt gesitueerd.

Het gebiedspaspoort is hier te vinden

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag