6.6 C
Capelle aan den IJssel

Irado heeft afvalinzameling nog steeds niet op orde

- Advertisement -

Irado heeft de inzameling van restafval nog niet onder controle. Op veel plekken in Capelle aan den IJssel puilen de ondergrondse containers uit. Irado kampte twee weken geleden met een verminderde capaciteit vanwege ziektegevallen door het coronavirus.

Nu twee weken verder is de afvalinzameling nog steeds niet op orde. Onze redactie heeft berichten ontvangen van overvolle containers in vrijwel alle wijken. Irado doet nog steeds haar best om de afvalinzameling weer op orde te krijgen.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen