zondag, mei 19, 2024

Vaccinatielocatie en IJsselland Ziekenhuis ondervonden hinder brand Lylantse Baan

- Advertisement -

Het IJsselland Ziekenhuis en de vaccinatielocatie Capelle Schenkel hebben zondag overlast ondervonden van de grote brand op de Lylantse Baan. De medewerkers die in de sporthal aan het werk waren zijn naar huis gestuurd. De rookontwikkeling trok vol over het complex. Afspraken die op dat moment gepland stonden werden uitgesteld.

Burgemeester Peter Oskam vertelde in de raadsvergadering gisterenavond trots te zijn op de flexibiliteit van de medewerkers van de GGD en CJG. Zij hebben uiteindelijk nadat de rook grotendeels was verdwenen direct hun werkzaamheden weer opgepakt en de vaccinaties voortgezet zonder dat deze achterstand heeft opgelopen.

Het IJsselland Ziekenhuis heeft net als andere ziekenhuizen een COVID-afdeling. Deze afdeling heeft belang bij verse buitenlucht. De luchtbehandeling werd vervolgens door het IJsselland Ziekenhuis afgesloten tot het weer veilig was.

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen