Vaccinatielocatie en IJsselland Ziekenhuis ondervonden hinder brand Lylantse Baan

Het IJsselland Ziekenhuis en de vaccinatielocatie Capelle Schenkel hebben zondag overlast ondervonden van de grote brand op de Lylantse Baan. De medewerkers die in de sporthal aan het werk waren zijn naar huis gestuurd. De rookontwikkeling trok vol over het complex. Afspraken die op dat moment gepland stonden werden uitgesteld.

Burgemeester Peter Oskam vertelde in de raadsvergadering gisterenavond trots te zijn op de flexibiliteit van de medewerkers van de GGD en CJG. Zij hebben uiteindelijk nadat de rook grotendeels was verdwenen direct hun werkzaamheden weer opgepakt en de vaccinaties voortgezet zonder dat deze achterstand heeft opgelopen.

Het IJsselland Ziekenhuis heeft net als andere ziekenhuizen een COVID-afdeling. Deze afdeling heeft belang bij verse buitenlucht. De luchtbehandeling werd vervolgens door het IJsselland Ziekenhuis afgesloten tot het weer veilig was.

 

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag