Capellenaar overleden door corona, 24 nieuwe besmettingen

Meer dan 5500 Capellenaren zijn sinds de uitbraak van het Coronavirus besmet geraakt. In totaal kwamen er afgelopen woensdag 28 nieuwe besmettingen bij. Éen Capellenaar kwam door het virus te overlijden, of dat ook daadwerkelijk gisteren is gebeurd is niet bekend.

Vanwege het grote aantal besmettingen in Nederland heeft het kabinet afgelopen dinsdag geen verdere versoepelingen aangekondigd. Wel gaat de avondklok in verband met de komst van de zomertijd een uurtje later in. De avondklok start voortaan om 22.00 uur en eindigt om 04.30 uur. De aanpassing is volgens het kabinet nodig om de maatregel te kunnen blijven handhaven.

Vooral de Horeca is boos over het verlengen van de maatregelen tot en met 20 april, het water staat hen aan de lippen en met de start van de lente hadden ze graag de terrassen in ieder geval willen openen.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag