6.6 C
Capelle aan den IJssel

Capellenaar overleden door corona, 24 nieuwe besmettingen

- Advertisement -

Meer dan 5500 Capellenaren zijn sinds de uitbraak van het Coronavirus besmet geraakt. In totaal kwamen er afgelopen woensdag 28 nieuwe besmettingen bij. Éen Capellenaar kwam door het virus te overlijden, of dat ook daadwerkelijk gisteren is gebeurd is niet bekend.

Vanwege het grote aantal besmettingen in Nederland heeft het kabinet afgelopen dinsdag geen verdere versoepelingen aangekondigd. Wel gaat de avondklok in verband met de komst van de zomertijd een uurtje later in. De avondklok start voortaan om 22.00 uur en eindigt om 04.30 uur. De aanpassing is volgens het kabinet nodig om de maatregel te kunnen blijven handhaven.

Vooral de Horeca is boos over het verlengen van de maatregelen tot en met 20 april, het water staat hen aan de lippen en met de start van de lente hadden ze graag de terrassen in ieder geval willen openen.

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen