IJsselland Ziekenhuis gaat 600 patiënten van afdeling interne geneeskunde vaccineren

Het IJsselland Ziekenhuis start aanstaande zaterdag als één van de eerste ziekenhuizen in de regio Rijnmond met het vaccineren van 600 patiënten met een kwetsbare gezondheid tegen corona. De vaccinaties moeten ervoor zorgen dat deze patiënten die onder behandeling zijn bij de afdeling Interne Geneeskunde beschermd zijn tegen het coronavirus.

De patiënten krijgen het zogeheten mRNA-vaccin, dit vaccin biedt hen de beste bescherming. Het vaccineren past in het landelijke vaccinatieschema, het is van belang dat deze groep zo snel mogelijk gevaccineerd wordt omdat zij een zwakke gezondheid hebben en bij een coronabesmetting groot risico lopen.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag