4.8 C
Capelle aan den IJssel

IJsselland Ziekenhuis gaat 600 patiënten van afdeling interne geneeskunde vaccineren

- Advertisement -

Het IJsselland Ziekenhuis start aanstaande zaterdag als één van de eerste ziekenhuizen in de regio Rijnmond met het vaccineren van 600 patiënten met een kwetsbare gezondheid tegen corona. De vaccinaties moeten ervoor zorgen dat deze patiënten die onder behandeling zijn bij de afdeling Interne Geneeskunde beschermd zijn tegen het coronavirus.

De patiënten krijgen het zogeheten mRNA-vaccin, dit vaccin biedt hen de beste bescherming. Het vaccineren past in het landelijke vaccinatieschema, het is van belang dat deze groep zo snel mogelijk gevaccineerd wordt omdat zij een zwakke gezondheid hebben en bij een coronabesmetting groot risico lopen.

 

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen