Speeltuin Rollebollebos op zoek naar vrijwilligers voor opening

Speeltuin Rollebollebos aan de Vlinderbaan in Capelle-Schollevaar wil binnenkort weer (coronaproof) open gaan. Om deze reden is de speeltuin op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Kinderen moeten weer lekker kunnen komen spelen. Omdat het gaat om een locatie in de buitenlucht is opening toegestaan.

Het vrijwilligerswerk is gevarieerd en verschilt per seizoen, maar de vrijwilligers ondersteunen bij alle activiteiten in de speeltuin. Ze maken kleine warme hapjes klaar, verkopen snoep en snacks, plakken pleisters, vullen de voorraad bij en houden de speeltuin netjes en schoon.

Zin om te helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger, kijk op capelledoet.nl.

Foto : Welzijn Capelle

 

 

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag