maandag, april 15, 2024

Speeltuin Rollebollebos op zoek naar vrijwilligers voor opening

- Advertisement -

Speeltuin Rollebollebos aan de Vlinderbaan in Capelle-Schollevaar wil binnenkort weer (coronaproof) open gaan. Om deze reden is de speeltuin op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Kinderen moeten weer lekker kunnen komen spelen. Omdat het gaat om een locatie in de buitenlucht is opening toegestaan.

Het vrijwilligerswerk is gevarieerd en verschilt per seizoen, maar de vrijwilligers ondersteunen bij alle activiteiten in de speeltuin. Ze maken kleine warme hapjes klaar, verkopen snoep en snacks, plakken pleisters, vullen de voorraad bij en houden de speeltuin netjes en schoon.

Zin om te helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! Voor meer informatie of aanmelden als vrijwilliger, kijk op capelledoet.nl.

Foto : Welzijn Capelle

 

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen