woensdag, mei 29, 2024

Gemeente op zoek naar helpende hand voor getroffen ondernemers uit ondernemershuis

- Advertisement -

De gemeente is op zoek naar bedrijven en andere ondernemers die de getroffen ondernemers van het door grotendeels verwoeste ondernemershuis een handje kunnen helpen. De eigenaar van het getroffen kantoorgebouw zorgt zoveel mogelijk voor nieuwe huisvesting maar kan dit niet voor alle 120 ondernemers verzorgen. Ook vraagt de gemeente om kantoormeubilair wat niet meer wordt gebruikt aan te bieden.

Op zondag 21 maart ontstond er een flinke brand in een woonwinkel. De gehele winkel brandde tot de grond toe af, het direct geschakelde kantoorgebouw liep zware schade op. Een aantal kantoortjes zijn volledig uitgebrand. Voor de rest is er in het gehele gebouw veel rook- roet en waterschade. Mocht u ondernemers kunnen helpen dan kunt u een mail sturen naar ondernemersloket@capelleaandenijssel.nl

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen