Gemeente op zoek naar helpende hand voor getroffen ondernemers uit ondernemershuis

De gemeente is op zoek naar bedrijven en andere ondernemers die de getroffen ondernemers van het door grotendeels verwoeste ondernemershuis een handje kunnen helpen. De eigenaar van het getroffen kantoorgebouw zorgt zoveel mogelijk voor nieuwe huisvesting maar kan dit niet voor alle 120 ondernemers verzorgen. Ook vraagt de gemeente om kantoormeubilair wat niet meer wordt gebruikt aan te bieden.

Op zondag 21 maart ontstond er een flinke brand in een woonwinkel. De gehele winkel brandde tot de grond toe af, het direct geschakelde kantoorgebouw liep zware schade op. Een aantal kantoortjes zijn volledig uitgebrand. Voor de rest is er in het gehele gebouw veel rook- roet en waterschade. Mocht u ondernemers kunnen helpen dan kunt u een mail sturen naar ondernemersloket@capelleaandenijssel.nl

 

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag