zaterdag, mei 25, 2024

Centrum voor Jeugd en Gezin verzorgt gratis webinars voor ouders

- Advertisement -

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Capelle aan den IJssel verzorgt normaliter trainingen voor ouders over opvoeden. Het coronavirus maakt het nog altijd onmogelijk om alle trainingen door te laten gaan en daarom verzorgt het CJG een reeks online webinars.

De webinars gaan over verschillende onderwerpen, van peuter tot puber. Van hoe je met het gedrag van je peuter kunt omgaan tot positief communiceren met je puber. Er is ook een webinar over spelen met je kind en eentje over hoe je als ouder goed voor jezelf kunt zorgen.

De online webinars vinden van 7 april tot en met 5 mei plaats. Na afloop van de webinar ontvangen alle ouders een link waarmee zij de webinar ook op een later moment nog kunnen bekijken. Gratis aanmelden kan op www.cjgcapelle.nl/webinars.

Het CJG denkt mee
Heb je vragen of twijfels over de opvoeding? Bij het CJG ben je altijd welkom. Ook nu het coronavirus in Nederland is, staan de medewerkers van het CJG voor ouders klaar. Kijk op www.cjgcapelle.nl voor meer informatie.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen