Centrum voor Jeugd en Gezin verzorgt gratis webinars voor ouders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Capelle aan den IJssel verzorgt normaliter trainingen voor ouders over opvoeden. Het coronavirus maakt het nog altijd onmogelijk om alle trainingen door te laten gaan en daarom verzorgt het CJG een reeks online webinars.

De webinars gaan over verschillende onderwerpen, van peuter tot puber. Van hoe je met het gedrag van je peuter kunt omgaan tot positief communiceren met je puber. Er is ook een webinar over spelen met je kind en eentje over hoe je als ouder goed voor jezelf kunt zorgen.

De online webinars vinden van 7 april tot en met 5 mei plaats. Na afloop van de webinar ontvangen alle ouders een link waarmee zij de webinar ook op een later moment nog kunnen bekijken. Gratis aanmelden kan op www.cjgcapelle.nl/webinars.

Het CJG denkt mee
Heb je vragen of twijfels over de opvoeding? Bij het CJG ben je altijd welkom. Ook nu het coronavirus in Nederland is, staan de medewerkers van het CJG voor ouders klaar. Kijk op www.cjgcapelle.nl voor meer informatie.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag