Controleer je buxus, de buxusrups is er weer!

Heb jij de strijd vorig jaar gewonnen tegen de buxusrups en staan ze er nog mooi groen bij, maak dan je borst maar nat. De eerste meldingen van buxusrups zijn alweer gevallen, en ook in Capelle aan den IJssel. De rupsen vreten in een korte tijd je hele buxus kaal. Er rest dan niets anders meer dan de rupsen te vervangen.

Wil jij je buxussen behouden dan zul je elke dag op zoek moeten gaan naar de beestjes. Pak je het niet op tijd aan dan verspreiden ze zichzelf snel door de hele buxus met kaalslag als gevolg. Wil je toch weer buxussen plaatsen vervang ze dan door de Ilex dark green. Dat is een plant die niet gevoelig is voor dat beestje en schimmels

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag