3.2 C
Capelle aan den IJssel

Brandweer haalt patiënt uit woning Valkenhof

- Advertisement -

De brandweer heeft woensdagmiddag de ambulancedienst geassisteerd bij een medische noodsituatie in een woning aan de Valkenhof in Capelle-Centrum. Het Mobiel Medisch Team was inmiddels al ter plaatse om de ambulancemedewerkers te ondersteunen bij de medische verzorging.

Via het balkon haalde de brandweer met een ladderwagen de patiënt uit de woning. Deze is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter landde op het veld naast de metrobaan. Dit trok ondanks het slechte weer veel bekijks.

Foto : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
spot_img

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen