Eerste steen van basisschool de Olijfboom gelegd

Vrijdagmorgen hebben de directeuren Arie-Jan Paul en Johan van Dijk van de Eben Haëzerschool en de Rehobothschool de eerste steen van de nieuwe basisschool de Olijfboom gelegd. Geholpen door 21 leerlingen van 21 groepen van beide basisscholen en onder toeziend oog van wethouder Maarten Struijvenberg (onderwijshuisvesting) en enkele bouwvakkers.

Op de eerste steen staat een door het schoolteam gekozen Bijbelse tekst: “Maar Ik zal als d’ olijfboom groeien.” (uit psalm 52 : 6 berijmd). Directeur Arie-Jan Paul is trots op de tekst op de eerste steen van de nieuwe school: “De Olijfboom is een school waar het bijbels onderwijs een belangrijke plaats inneemt. Ik hoop dat “deze boom” tot grote bloei mag komen en veel vruchten zal dragen.”

In het nieuwe gebouw komt behalve de basisschool ook een kinderopvang, een buitenschoolse opvang en een gymzaal. Vorige maand bereikte de bouw van de school, met plek voor 470 leerlingen, het hoogste punt. In januari 2022 zal de school het gebouw betrekken.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag