donderdag, juni 13, 2024

Eerste steen van basisschool de Olijfboom gelegd

- Advertisement -

Vrijdagmorgen hebben de directeuren Arie-Jan Paul en Johan van Dijk van de Eben Haëzerschool en de Rehobothschool de eerste steen van de nieuwe basisschool de Olijfboom gelegd. Geholpen door 21 leerlingen van 21 groepen van beide basisscholen en onder toeziend oog van wethouder Maarten Struijvenberg (onderwijshuisvesting) en enkele bouwvakkers.

Op de eerste steen staat een door het schoolteam gekozen Bijbelse tekst: “Maar Ik zal als d’ olijfboom groeien.” (uit psalm 52 : 6 berijmd). Directeur Arie-Jan Paul is trots op de tekst op de eerste steen van de nieuwe school: “De Olijfboom is een school waar het bijbels onderwijs een belangrijke plaats inneemt. Ik hoop dat “deze boom” tot grote bloei mag komen en veel vruchten zal dragen.”

In het nieuwe gebouw komt behalve de basisschool ook een kinderopvang, een buitenschoolse opvang en een gymzaal. Vorige maand bereikte de bouw van de school, met plek voor 470 leerlingen, het hoogste punt. In januari 2022 zal de school het gebouw betrekken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen