Schollebos bezaaid met troep na coronafeestje

Een bladerbodem bezaaid met lege flessen drank, een achtergelaten dekzeil om onder te schuilen en her en der verspreid wat plastic tuinstoelen. Het zijn stille getuigen voor wat zich wel kan laten raden: een coronafeestje.

Een man laat vanmorgen zijn hond uit in het Schollebos als hij iets blauws opmerkt vanuit zijn ooghoek. De aandacht wordt getrokken door het dekzeil, omringd door afval. Voornamelijk lege flessen en nog wat stoelen.

Het is duidelijk dat mensen afgelopen nacht een gezellig samenzijn hebben gehad in het Schollebos: in het donker en uit het zicht, met een minimaal risico om te worden ‘gestoord’ door een toevallige passant.

Ondanks dat ze niet zijn betrapt, is de overmaat aan achtergelaten troep toch het jammerlijke bewijs van hun nachtelijke aanwezigheid. Team Handhaving van de gemeente is in kennis gesteld van de troep. Zij zullen proberen te achterhalen wie de vervuilende nachtbrakers zijn geweest.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag