zondag, mei 19, 2024

Jongen schiet met vuurwapen tijdens ruzie op Ooievaarspad

- Advertisement -

Zaterdagavond is een confrontatie in tussen jongeren dusdanig uit de hand gelopen dat een van hen een vuurwapen trok en de trekker overhaalde. Er mag van geluk gesproken worden dat er niemand gewond raakte.

Een paar minuten voor tien uur ontving de politie een melding dat er geschoten zou zijn aan het Ooievaarspad. Meerdere politie-eenheden gingen op de melding af en troffen op het betreffende pad ter hoogte Schenkelpad enkele jongeren aan.

Tegen de politie verklaarden zij bedreigd en beschoten te zijn. De daders zouden al zijn weggelopen. Het slachtoffer dat beschoten was droeg een scooterhelm. De kogel schampte de helm. Het eveneens ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht uit voorzorg de jongen, maar deze bleek verder ongedeerd.

De politie maakte een plaats delict en zocht naar verdere sporen van het schieten. In de omgeving werd gezocht naar de schutter. Het zou een donkergetinte jongen betreffen met een zwarte bodywarmer. Zo ver bekend is hij niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen