woensdag, mei 29, 2024

Dit kun je gaan doen op Koningsdag 2021!

- Advertisement -

Geen rommelmarkt, geen springkussens en geen grootschalig georganiseerde oranjefeesten. Vanwege het coronavirus zal Koningsdag ook dit jaar sober worden gevierd. Vandaag is het de laatste dag dat de avondklok nog geldt, en vanaf morgen mag je tussen 12.00 en 18.00 uur weer een terrasje pakken. Maar wat kun je dan wel gaan doen met dit mooie weer?

Ga wandelen
In de gemeente kun je een mooie wandeling maken. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling door het Schollebos maken, of je kunt langs de IJssel gaan wandelen. Ben je helemaal sportief dan is een rondje Capelle ook een goed idee. Let wel op, heel Capelle rond ben je al snel enkele uren onderweg.

Organiseer je eigen picknick!
Met kinderen is het leuk om te gaan picknicken. Je kunt picknicken in een speeltuin, het Schollebos of lekker langs het water bij de IJssel. Koop wat lekkere broodjes en een paar pakjes drinken. Spring op de fiets en zoek een lekker rustig plekje uit.

Stoepkrijtchallenge van het Rijksmuseum
Het rijksmuseum organiseert dit jaar een stoepkrijtchallenge. Teken een kunstwerk uit het museum en maak jezelf onderdeel. Word zelf een Melkmeisje en giet melk uit een stoepkrijt-kan. Of teken de armen van de Shiva zodat je net zo goed kan dansen. Maak een individueel werk of ga voor de ultieme challenge en maak samen een groepsportret. Deel je resultaat @rijksmuseum op Instagram met #stoepkrijtchallenge vóór 30 april en maak kans op een leuke prijs! Meer informatie vindt je hier.

Met de auto op stap?
Misschien heb je al veel foto’s voorbij zien komen maar op Goeree-Overflakkee staan de bloembollen velden er prachtig bij. Zoek een rustig plekje op en maak een rondrit door de regio. Je vindt hier een volledige route terug.
Heb jij nog een leuk idee laat het ons weten op Facebook!
En voor we het toch vergeten : Beste Willem-Alexander gefeliciteerd met je 54e verjaardag!
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen