Alle woningen hovenbuurt zijn leeg

Alle bewoners van de Hovenbuurt in Capelle aan den IJssel zijn inmiddels leeg. De laatste bewoner is met een deurwaarder afgelopen maandag alsnog uit zijn woning gezet. Havensteder heeft afgelopen maandag de flatgebouwen overgedragen aan de firma Blauwhoed. Blauwhoed gaat de aankomende maanden eerst beginnen met de demontage van binnen. Waarschijnlijk zullen in Juli de eerste gebouwen tegen de vlakte gaan.

De Hovenbuurt wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne woningen. Twee van de flats zullen uiteindelijk blijven staan. Het gaat dan om twee flats die op de uiteinden van de nieuwe buurt zullen blijven staan. Wel worden ze compleet gestript en volledig opnieuw opgebouwd om aan alle nieuwe moderne eisen te voldoen. Deze flats blijven als voorziening voor sociale huurwoningen.

Zie ook : Hovenbuurt bijna leeg, nieuwbouw de Harmonie kan gaan beginnen

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag