zaterdag, mei 25, 2024

Alle woningen hovenbuurt zijn leeg

- Advertisement -

Alle bewoners van de Hovenbuurt in Capelle aan den IJssel zijn inmiddels leeg. De laatste bewoner is met een deurwaarder afgelopen maandag alsnog uit zijn woning gezet. Havensteder heeft afgelopen maandag de flatgebouwen overgedragen aan de firma Blauwhoed. Blauwhoed gaat de aankomende maanden eerst beginnen met de demontage van binnen. Waarschijnlijk zullen in Juli de eerste gebouwen tegen de vlakte gaan.

De Hovenbuurt wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne woningen. Twee van de flats zullen uiteindelijk blijven staan. Het gaat dan om twee flats die op de uiteinden van de nieuwe buurt zullen blijven staan. Wel worden ze compleet gestript en volledig opnieuw opgebouwd om aan alle nieuwe moderne eisen te voldoen. Deze flats blijven als voorziening voor sociale huurwoningen.

Zie ook : Hovenbuurt bijna leeg, nieuwbouw de Harmonie kan gaan beginnen

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen