Twee nieuwe verdachten aangehouden voor schietincident op Ooievaarspad

De politie heeft twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar een schietincident op het Ooievaarspad. Het gaat om twee jongens van vijftien jaar oud en komen uit Capelle a/d IJssel en Eindhoven. Het totaal aantal verdachten komt hiermee op drie.

In de avond van 17 april ontstaat er ruzie tussen jongeren op het Ooievaarspad achter de Dansenbuurt. De gemoederen lopen dusdanig hoog op dat iemand een pistool trekt en de trekker overhaalt. De scooterhelm die het beoogde slachtoffer draagt, wordt geschampt door de kogel. Hij mag dus van geluk spreken dat hij het hele voorval nog kan navertellen.

De politie startte direct een onderzoek. De gevluchte betrokkenen werden die avond niet meer aangetroffen. Het onderzoek wat onverminderd doorging, leidde de politie naar de twee nu aangehouden minderjarigen. Eerder was al een 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Het onderzoek zal worden voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees ook:

Jongen schiet met vuurwapen tijdens ruzie op Ooievaarspad

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag