woensdag, mei 29, 2024

Twee nieuwe verdachten aangehouden voor schietincident op Ooievaarspad

- Advertisement -

De politie heeft twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar een schietincident op het Ooievaarspad. Het gaat om twee jongens van vijftien jaar oud en komen uit Capelle a/d IJssel en Eindhoven. Het totaal aantal verdachten komt hiermee op drie.

In de avond van 17 april ontstaat er ruzie tussen jongeren op het Ooievaarspad achter de Dansenbuurt. De gemoederen lopen dusdanig hoog op dat iemand een pistool trekt en de trekker overhaalt. De scooterhelm die het beoogde slachtoffer draagt, wordt geschampt door de kogel. Hij mag dus van geluk spreken dat hij het hele voorval nog kan navertellen.

De politie startte direct een onderzoek. De gevluchte betrokkenen werden die avond niet meer aangetroffen. Het onderzoek wat onverminderd doorging, leidde de politie naar de twee nu aangehouden minderjarigen. Eerder was al een 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Het onderzoek zal worden voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees ook:

Jongen schiet met vuurwapen tijdens ruzie op Ooievaarspad

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen