Gestolen postpakketjes in Middelwatering

Online-shoppers in Capelle-Middelwatering kunnen er momenteel beter voor kiezen om hun pakketje bij een postkantoor te laten afleveren. De afgelopen paar dagen zijn er meerdere lege pakketjes teruggevonden. Op Facebook komen er foto’s bij van adressen op het Slotpoort en de Constantijn Huygensstraat. Het gaat vermoedelijk om pakketjes die in de portieken zijn achtergelaten.

De pakketjes bevatte onder andere goederen van Bol.com, er zijn zeker zes gedupeerden. De pakketjes zijn vrijwel zeker onbeheerd achtergelaten door de pakketbezorger. Die moet eigenlijk de pakketjes mee terugnemen als er niet wordt open gedaan en afgeven op een PostNL afhaalpunt. Extra zuur voor de ondernemer want die draait uiteindelijk voor de kosten op. De ondernemer is verantwoordelijk voor het gedrag van onder andere bezorger. Als die dus het pakketje achterlaat op een onbeheerde plek en het wordt toch gestolen dan draait de ondernemer ervoor op.

Bent u zelf ook een gedupeerde?

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag