21.3 C
Capelle aan den IJssel

Ongeluk Burgemeester van Dijklaan ontstond door rijden door rood

- Advertisement -

Op de Burgemeester van Dijklaan met de Hoofdweg ontstond dinsdagavond een forse aanrijding. Twee personenauto’s botsten hard op elkaar nadat één van de bestuurder vol door rood was gereden. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. 

Twee auto’s waren niet meer verrijdbaar en moesten door bergers worden afgesleept. De automobilist van de tegenpartij was erg boos, de andere bestuurder was door rood gereden en zijn mooie auto zat volledig in elkaar. Of de auto’s nog te repareren zijn is niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen