donderdag, juni 13, 2024

Scheidingsspreekuur in Capelle

- Advertisement -

Als je gaat scheiden, moet er vaak veel geregeld worden. Het kan dan best lastig zijn om te bedenken wat het beste is voor jouw situatie. Hoe gaan jullie het doen met de kinderen? Hoe regelen jullie het financieel? Om je bij deze vragen te helpen, is er in Capelle aan den IJssel een scheidingsspreekuur.

Bij het scheidingsspreekuur kun je zonder afspraak binnen lopen voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Een maatschappelijk werker van Welzijn Capelle en een jeugd- en gezinscoach van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) beantwoorden je vragen.

Het scheidingsspreekuur is iedere week op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66 in Capelle aan den IJssel.

Ook kinderen vanaf twaalf jaar en grootouders zijn welkom met hun vragen.

Bron foto: CJG Capelle a/d IJssel

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen