Scheidingsspreekuur in Capelle

Als je gaat scheiden, moet er vaak veel geregeld worden. Het kan dan best lastig zijn om te bedenken wat het beste is voor jouw situatie. Hoe gaan jullie het doen met de kinderen? Hoe regelen jullie het financieel? Om je bij deze vragen te helpen, is er in Capelle aan den IJssel een scheidingsspreekuur.

Bij het scheidingsspreekuur kun je zonder afspraak binnen lopen voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Een maatschappelijk werker van Welzijn Capelle en een jeugd- en gezinscoach van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) beantwoorden je vragen.

Het scheidingsspreekuur is iedere week op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66 in Capelle aan den IJssel.

Ook kinderen vanaf twaalf jaar en grootouders zijn welkom met hun vragen.

Bron foto: CJG Capelle a/d IJssel

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag