Capellenaren kunnen weer naar de bieb, Wethouder Harriët Westerdijk brengt bloemen

Capellenaren kunnen sinds woensdag weer naar de bibliotheek. Sinds de versoepelingen mag de bieb als doorstroomlocatie weer open. Dat de Capellenaar erop zat te wachten mocht wel duidelijk zijn, rond 11.00 uur stond er al een flinke rij met leesliefhebbers te wachten. Wethouder Harriët Westerdijk bracht de medewerkers van de Capelse Bibliotheek een bloemetje om te vieren dat de deuren vandaag weer open gingen voor bezoekers.

Bezoekers zijn blij dat de bibliotheek weer open gaat. De bibliotheek is geopend op maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00, ook op zaterdag is de bibliotheek geopend van 10.00 – 15.00 uur. Er mogen maximaal 30 bezoekers tegelijk naar binnen.

Foto : Jan Kok

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag