woensdag, mei 29, 2024

Capellenaren kunnen weer naar de bieb, Wethouder Harriët Westerdijk brengt bloemen

- Advertisement -

Capellenaren kunnen sinds woensdag weer naar de bibliotheek. Sinds de versoepelingen mag de bieb als doorstroomlocatie weer open. Dat de Capellenaar erop zat te wachten mocht wel duidelijk zijn, rond 11.00 uur stond er al een flinke rij met leesliefhebbers te wachten. Wethouder Harriët Westerdijk bracht de medewerkers van de Capelse Bibliotheek een bloemetje om te vieren dat de deuren vandaag weer open gingen voor bezoekers.

Bezoekers zijn blij dat de bibliotheek weer open gaat. De bibliotheek is geopend op maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00, ook op zaterdag is de bibliotheek geopend van 10.00 – 15.00 uur. Er mogen maximaal 30 bezoekers tegelijk naar binnen.

Foto : Jan Kok

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen