zondag, mei 19, 2024

Wethouders brengen werkbezoek aan nieuwe CJG wijk locatie aan de ‘s-Gravenweg

- Advertisement -

Op 19 mei brachten wethouders Ans Hartnagel en Nico van Veen een werkbezoek aan de nieuwe wijklocatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) aan de ’s-Gravenweg 25. Op 1 april opende het CJG daar de deuren.

Bij het CJG kunnen ouders terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van hun kind. In de nieuwe wijklocatie is onder andere een consultatiebureau voor de 0 tot 4-jarigen gevestigd. Deze nieuwe locatie vervangt de wijklocatie Rijckehove. De wethouders waren onder de indruk van de mooie en kindvriendelijke locatie.

Wethouder Ans Hartnagel: “Deze nieuwe locatie is goed bereikbaar en toegankelijk, het geeft een huiskamergevoel maar de opzet is enorm professioneel. Wat een gedreven mensen staan hier iedere dag klaar voor onze Capelse ouders en kinderen!” Ook wethouder Nico van Veen spreekt zijn waardering uit: “Ik vind het een aanwinst voor de ouders en de kinderen, voor Capelle! Complimenten voor het CJG dat zij dit hebben neergezet.”

Op www.cjgcapelleaandenijssel.nl kunnen ouders meer informatie vinden over het aanbod van het CJG en de verschillende locaties.

Foto : Jan Kok

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen