Wethouders brengen werkbezoek aan nieuwe CJG wijk locatie aan de ‘s-Gravenweg

Op 19 mei brachten wethouders Ans Hartnagel en Nico van Veen een werkbezoek aan de nieuwe wijklocatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) aan de ’s-Gravenweg 25. Op 1 april opende het CJG daar de deuren.

Bij het CJG kunnen ouders terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van hun kind. In de nieuwe wijklocatie is onder andere een consultatiebureau voor de 0 tot 4-jarigen gevestigd. Deze nieuwe locatie vervangt de wijklocatie Rijckehove. De wethouders waren onder de indruk van de mooie en kindvriendelijke locatie.

Wethouder Ans Hartnagel: “Deze nieuwe locatie is goed bereikbaar en toegankelijk, het geeft een huiskamergevoel maar de opzet is enorm professioneel. Wat een gedreven mensen staan hier iedere dag klaar voor onze Capelse ouders en kinderen!” Ook wethouder Nico van Veen spreekt zijn waardering uit: “Ik vind het een aanwinst voor de ouders en de kinderen, voor Capelle! Complimenten voor het CJG dat zij dit hebben neergezet.”

Op www.cjgcapelleaandenijssel.nl kunnen ouders meer informatie vinden over het aanbod van het CJG en de verschillende locaties.

Foto : Jan Kok

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag