woensdag, mei 29, 2024

Nachtelijke werkzaamheden komende maandag op Algerabrug

- Advertisement -

Er vinden komende maandagnacht reparatiewerkzaamheden aan de Algerabrug plaats. Dit betekent dat het verkeer wat ’s nachts van de brug gebruik wil maken enige hinder zal ondervinden.

De werkzaamheden starten maandag om 22.00 uur en duren tot dinsdag 04.00 uur. Gedurende het werk zal gebruik worden gemaakt van een halve rijbaanafzetting. Het verkeer kan het werkvak met gepaste snelheid en onder begeleiding van verkeersregelaars blijven passeren.

De werkzaamheden zijn in het kader van de vernieuwing van de Grote Kruising in Krimpen a/d IJssel. Doordat dit gevolgen heeft voor de verkeerssituatie in Capelle en resulteert in een toename in verkeer op de Algeraweg, worden ook aan de Capelse kant van de Algeraweg aanpassingen gedaan. Afgelopen week waren er ook al werkzaamheden aan de brug.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen