Nachtelijke werkzaamheden komende maandag op Algerabrug

Er vinden komende maandagnacht reparatiewerkzaamheden aan de Algerabrug plaats. Dit betekent dat het verkeer wat ’s nachts van de brug gebruik wil maken enige hinder zal ondervinden.

De werkzaamheden starten maandag om 22.00 uur en duren tot dinsdag 04.00 uur. Gedurende het werk zal gebruik worden gemaakt van een halve rijbaanafzetting. Het verkeer kan het werkvak met gepaste snelheid en onder begeleiding van verkeersregelaars blijven passeren.

De werkzaamheden zijn in het kader van de vernieuwing van de Grote Kruising in Krimpen a/d IJssel. Doordat dit gevolgen heeft voor de verkeerssituatie in Capelle en resulteert in een toename in verkeer op de Algeraweg, worden ook aan de Capelse kant van de Algeraweg aanpassingen gedaan. Afgelopen week waren er ook al werkzaamheden aan de brug.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag