donderdag, mei 23, 2024

Sloop van oude gedeelte de Amandelhof in juni van start

- Advertisement -

Aankomende maand gaat de aannemer verder met de sloop van het oude gedeelte van woonzorgcomplex de Amandelhof. Afgelopen maand is het nieuwe zorggebouw opgeleverd en zijn de bewoners vanuit het oude gedeelte verhuisd. De aannemer gaat in Juni verder met de ontwikkeling van het nieuwe complex. Hiervoor zal ook het oude gedeelte moeten verdwijnen. Het complex is onderdeel van woonorganisatie Cedrah.

Het zorgcomplex wordt vervangen door een prachtig nieuw complex dat bestaat uit drie gebouwen. ¬†Alle gebouwen krijgen een verbinding met elkaar en zijn gelegen aan een prachtig park. In de nieuwe Amandelhof is straks plek voor 44 borgstudio’s, 35 sociale huurwoningen en 46 luxe huur- en koopappartementen. Het middelste gebouw kent verschillende bewoners en voorzieningen. Van mensen met een zorgvraag tot bezoekers van de brasserie. Het woongebouw met ruime huur- en koopappartementen fungeert als een statige uitkijkpost op de rand van de groene zoom.

De aannemer gaat ervanuit dat in het tweede kwartaal van 2022 gebouw B en C worden opgeleverd. Wanneer de inschrijvingen voor de nieuwe huur- en koopwoningen van start gaan is nog niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen