Sloop van oude gedeelte de Amandelhof in juni van start

Aankomende maand gaat de aannemer verder met de sloop van het oude gedeelte van woonzorgcomplex de Amandelhof. Afgelopen maand is het nieuwe zorggebouw opgeleverd en zijn de bewoners vanuit het oude gedeelte verhuisd. De aannemer gaat in Juni verder met de ontwikkeling van het nieuwe complex. Hiervoor zal ook het oude gedeelte moeten verdwijnen. Het complex is onderdeel van woonorganisatie Cedrah.

Het zorgcomplex wordt vervangen door een prachtig nieuw complex dat bestaat uit drie gebouwen.  Alle gebouwen krijgen een verbinding met elkaar en zijn gelegen aan een prachtig park. In de nieuwe Amandelhof is straks plek voor 44 borgstudio’s, 35 sociale huurwoningen en 46 luxe huur- en koopappartementen. Het middelste gebouw kent verschillende bewoners en voorzieningen. Van mensen met een zorgvraag tot bezoekers van de brasserie. Het woongebouw met ruime huur- en koopappartementen fungeert als een statige uitkijkpost op de rand van de groene zoom.

De aannemer gaat ervanuit dat in het tweede kwartaal van 2022 gebouw B en C worden opgeleverd. Wanneer de inschrijvingen voor de nieuwe huur- en koopwoningen van start gaan is nog niet bekend.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag