zaterdag, mei 25, 2024

Het was echt een goeie gozer, buurt geschokt na dood buurman Knut

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige Capellenaar. De man werd vrijdagavond 28 mei rond 17.15 uur aangetroffen door een kennis die hem miste. Ze had al een paar dagen geen contact meer met de man die Knut zou heten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de man te zijn overleden.

De politie heeft vrijdagavond direct na de vondst een onderzoek verricht, dat is gebruikelijk wanneer niet direct duidelijk is hoe de persoon om het leven is gekomen. Later op de avond zijn de bevindingen uitgewerkt en heeft de politie besloten om alsnog een grootschalig onderzoek te gaan volgen. Het vermoeden bestaat dat de geliefde buurman die iedereen in de buurt kende wellicht door een misdrijf om het leven is gekomen.

Knut woonde al bijna dertig jaar in Capelle-Schollevaar. Regelmatig liep hij door de straat en stond bekend als kattenman. De vondst van zijn lichaam zorgt voor een grote schok in de buurt. Het was echt een lieverd en meerdere buren hadden goed contact met hem.

De buurt denkt ook dat hij mogelijk om het leven is gebracht. In de afgelopen weken veranderde zijn gedrag, hij schoot snel naar binnen en de gordijnen waren gesloten. In de nacht werd er ook op het raam gebonkt. Of de man uiteindelijk door een misdrijf om het leven is gekomen moet onder andere sectie gaan uitwijzen. Ondertussen roept de politie getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen