dinsdag, april 16, 2024

Kunstkring Capelle komt met ‘Kunst voor het Raamroute’

- Advertisement -

Ondanks dat er steeds meer versoepelingen mogelijk zijn, is het nog te vroeg voor een nieuwe editie van de Kunst- & Atelierroute. Toch zitten de kunstenaars niet stil en tonen ze – ondanks covid – graag hun werken. Daarom komt Kunstkring Capelle dit jaar met een corona-proof alternatief: de Kunst voor het Raamroute.

De deelnemende kunstenaars hangen hun werk voor de ramen. Vanaf vandaag, 29 mei, tot en met zondag 6 juni kunnen kunstliefhebbers verschillende routes volgen langs de verschillenders kunstwerken. Er zijn verschillende routes beschikbaar die Nieuwerkerk, Rotterdam en natuurlijk langs Capelle voeren. Deze zijn wandelend of fietsend te volgen.

Voor de fietsliefhebbers die wat verder van huis willen kijken staat ook in Bergschenhoek,  Berkel en Rodenrijs,  Berkenwoude en Ridderkerk kunst voor het raam. Daarnaast raadt de organisatie ook aan om vaker een route af te gaan, aangezien gedurende de negen dagen ook kunstwerken worden omgewisseld door nieuwe.

Bezoekers maken kans op mooie prijs
De Kunstkring heeft ook een prijs voor degene die de meeste kunstenaars weet te bezoeken. De winnaar zal een kunstbon ter waarde van tweehonderd euro ontvangen.

Meer informatie
Voor alle informatie kunt u terecht op de website van Kunstkring Capelle. Op de website staan alle routes en staat meer informatie over hoe u kans maakt op die kunstbon.

Fotografie: Jeroen van Zomeren

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen