Man raakt gewond na sprong uit raam tijdens ontsnappingspoging

Een man in vrijdagavond gewond geraakt na een sprong uit het raam van een appartement aan het Librije. De man deed dit in een poging om aan de politie te ontkomen.

Agenten waren naar het appartement gekomen om de man aan te houden. Hij zou gesignaleerd staan voor een nog uit te zitten straf. Wat deze straf precies inhield is verder niet bekend.

Toen de man doorhad dat de politie hem kwam halen, besloot hij om ervandoor te gaan. Wellicht had de voortvluchtige iets te veel actiefilms gekeken, want het is namelijk niet de meest slimme actie om op meerdere verdiepingen hoogte uit een raam te springen.

Ontsnappingsplan draait uit op reddingsactie

De harde realiteit kwam de man zowel figuurlijk als letterlijk tegemoet. Een harde landing op een lager gelegen dak volgde. De brandweer moest een reddingsactie opzetten om de gewonde naar beneden te krijgen. Met been- en mogelijk rugletsel werd de man per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is mee naar het ziekenhuis om erop toe te zien dat de man zijn straf niet ontloopt.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag