zondag, mei 19, 2024

Capellenaar (20) aangehouden als verdachte voor steek- en schietpartij Hesseplaats

- Advertisement -

De politie heeft donderdagmiddag een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden als verdachte voor de steek- en schietpartij van zondag 30 mei op de Hesseplaats in Rotterdam Ommoord.

Afgelopen zondagmiddag werd rond kwart over zes op de Hesseplaats een schietpartij gemeld. Ter plekke troffen agenten een zwaargewonde man aan. Hij werd even later met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast werden ook schietsporen aangetroffen, maar zover bekend werd niemand hierdoor geraakt.

Tips leidden politie naar verdachte

De man kwam in het vizier van de politie na diverse tips. Toen de man werd aangehouden, was hij in het bezit van een vuurwapen. Het wapen is in beslag genomen en onderzoekt deze op gebruik en of dit te linken is aan het incident op de Hesseplaats.

Tips melden

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen van dit incident of mensen die andere informatie hebben. Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem informatie melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen