Capellenaar (20) aangehouden als verdachte voor steek- en schietpartij Hesseplaats

De politie heeft donderdagmiddag een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden als verdachte voor de steek- en schietpartij van zondag 30 mei op de Hesseplaats in Rotterdam Ommoord.

Afgelopen zondagmiddag werd rond kwart over zes op de Hesseplaats een schietpartij gemeld. Ter plekke troffen agenten een zwaargewonde man aan. Hij werd even later met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast werden ook schietsporen aangetroffen, maar zover bekend werd niemand hierdoor geraakt.

Tips leidden politie naar verdachte

De man kwam in het vizier van de politie na diverse tips. Toen de man werd aangehouden, was hij in het bezit van een vuurwapen. Het wapen is in beslag genomen en onderzoekt deze op gebruik en of dit te linken is aan het incident op de Hesseplaats.

Tips melden

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen van dit incident of mensen die andere informatie hebben. Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem informatie melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag