Laaggeletterde vandaal bekrast auto op Dotterlei: Wie heeft meer gezien?

Afgelopen nacht is een auto opzettelijk bekrast op de Dotterlei in de wijk Schenkel. De gedupeerde eigenaar komt graag in contact met mensen die meer hebben gezien. 

Vanochtend vroeg liep de gedupeerde naar zijn auto en trof wel een hele onaangename verrassing aan. Zijn auto is namelijk bekrast. De laaggeletterde vandaal schreef ‘stome auto’ op de motorkap. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan en hoopt dat mensen die meer weten zich melden.

Getuigenoproep
Volgens de eigenaar stond de auto tussen gisteravond (zondag) 18.00 uur en vanochtend (maandag) 05.00 uur op zijn plek en moet de vandaal tussen deze tijd toegeslagen hebben.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over wie dit op zijn geweten heeft? Mogelijk heeft u camerabeelden uit de omgeving waar mogelijk iets op te zien is. U kunt een email sturen naar redactie@capellevandaag.nl. U kunt uw informatie (eventueel anoniem) aan ons kwijt of wij brengen u in contact met de eigenaar.

Foto door gedupeerde

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag