Nog geen tips binnen in moordzaak Kattenman Knut

De politie heeft nog geen tips binnenkregen in de moordzaak van de Capellenaar Knut. De politie startte op vrijdag 28 mei een onderzoek nadat de 55-jarige man dood in zijn woning aan de Kringdans werd aangetroffen. Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat de man in de nacht van donderdag op vrijdag is gestorven. De politie is dan ook op zoek naar personen die hem nog hebben gezien op donderdagavond na 19.00 uur.

Knut ook we de Kattenman was een bekende in straat. Buren konden goed met hem opschieten en hij stond altijd voor iedereen klaar. Al ruim 30 jaar woonde hij op zijn plekkie in de Kringdans. Hij had het extra gezellig gemaakt met een bankje voor de deur waar hij regelmatig op te vinden was. Buren schoven dan gezellig aan voor een bakkie en een babbeltje.

Afgelopen week organiseerden bewoners en nabestaanden een stille tocht. Enkele honderden mensen liepen mee, burgemeester Peter Oskam sprak zijn condoleances en steun uit naar de familie en vrienden van de man.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag