donderdag, juni 13, 2024

Uitslaande brand verwoest appartement boven winkelcentrum De Koperwiek

- Advertisement -

In een appartement aan de Rivierweg heeft vanmiddag een forse brand gewoed. De brand is inmiddels onder controle, maar heeft forse schade aangericht.

De brand was enige tijd uitslaand aan de achterzijde van de woning en de brandweer moest voorkomen dat het vuur oversloeg naar omringende woningen. Dit lijkt vooralsnog te zijn gelukt. Inmiddels is de brand compleet onder controle, maar er is sprake van forse schade aan de woning.

In het beginstadium van de brand was de vraag of er nog mensen aanwezig waren in de woning. Gelukkig bleek iedereen tijdig te zijn ontkomen. Eén persoon is wel door het ambulancepersoneel nagekeken, nadat deze rook had ingeademd.

Woning onbewoonbaar

Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan met de verdere afhandeling van de schade. Omdat de woning momenteel onbewoonbaar is verklaard, zal er een vervangende tijdelijke woonruimte worden aangeboden. Volgens de eerste informatie is de brand ontstaan door kook- of bakactiviteiten in de keuken.

Aan de achterzijde is te zien dat de brand enige tijd uitslaand is geweest

Fotografie: Jeffrey Jacobs

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen