donderdag, juni 13, 2024

Politie groots ingezet voor valse melding schietpartij Feestdans (video)

- Advertisement -

Hulpdiensten zijn woensdagmorgen rond 06.20 uur in grote getale uitgerukt voor een melding van een schietpartij aan de Feestdans in Capelle aan den IJssel. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een valse melding door een verward persoon.

De politie was met veel mankracht ter plaatse. Er stonden minstens zes politievoertuigen. Omdat de melding was samengevat met mogelijk een zwaargewonde werd er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ingezet. Die landde vervolgens op de Zevensprong. Toen bleek dat het om ” loos alarm” ging kon vrijwel alles weer vertrekken.

Ambulancepersoneel heeft de verwarde persoon onderzocht, deze krijgt de nodige zorg die het op dit moment nodig heeft aangeboden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen