Politie groots ingezet voor valse melding schietpartij Feestdans (video)

Hulpdiensten zijn woensdagmorgen rond 06.20 uur in grote getale uitgerukt voor een melding van een schietpartij aan de Feestdans in Capelle aan den IJssel. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een valse melding door een verward persoon.

De politie was met veel mankracht ter plaatse. Er stonden minstens zes politievoertuigen. Omdat de melding was samengevat met mogelijk een zwaargewonde werd er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ingezet. Die landde vervolgens op de Zevensprong. Toen bleek dat het om ” loos alarm” ging kon vrijwel alles weer vertrekken.

Ambulancepersoneel heeft de verwarde persoon onderzocht, deze krijgt de nodige zorg die het op dit moment nodig heeft aangeboden.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag