Gemeente vraagt input van ZZP’ers voor herstelplan

Het einde van de pandemie is in zicht en de gemeente richt zich op het herstellen van de lokale economie. Zo werd in de recent overhandigde Voorjaarsnota bekend dat de gemeente van plan is om 1 miljoen euro te reserveren voor ‘herstellingsinvesteringen’. Nu laat de gemeente weten de lokale economie een impuls te gaan geven, maar vraagt daarvoor wel om input van ondernemers. Specifieker: de ZZP’ers.

De gemeente zegt te werken aan een ‘breed herstelplan om de lokale economie een impuls te geven’. Capelle telt een kleine drieduizend – bij de Kamer van Koophandel ingeschreven – ZZP’ers en de gemeente wil graag horen hoe deze groep Capellenaren afgelopen tijd hebben ervaren en hoe dit beter kan.

De zelfstandige Capellenaren worden daarom gevraagd een vragenlijst in te vullen, zodat de gemeente een beter inzicht krijgt in de impact van de pandemie op de lokale ondernemers. De resultaten worden daarom meegenomen bij de invulling van het gemeentelijk herstelplan.

Meedoen

Bent u een ZZP-er, woonachtig in Capelle en wilt u meedoen met de enquête? U kunt meedoen door hier te klikken.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag