zaterdag, mei 25, 2024

Gemeente vraagt input van ZZP’ers voor herstelplan

- Advertisement -

Het einde van de pandemie is in zicht en de gemeente richt zich op het herstellen van de lokale economie. Zo werd in de recent overhandigde Voorjaarsnota bekend dat de gemeente van plan is om 1 miljoen euro te reserveren voor ‘herstellingsinvesteringen’. Nu laat de gemeente weten de lokale economie een impuls te gaan geven, maar vraagt daarvoor wel om input van ondernemers. Specifieker: de ZZP’ers.

De gemeente zegt te werken aan een ‘breed herstelplan om de lokale economie een impuls te geven’. Capelle telt een kleine drieduizend – bij de Kamer van Koophandel ingeschreven – ZZP’ers en de gemeente wil graag horen hoe deze groep Capellenaren afgelopen tijd hebben ervaren en hoe dit beter kan.

De zelfstandige Capellenaren worden daarom gevraagd een vragenlijst in te vullen, zodat de gemeente een beter inzicht krijgt in de impact van de pandemie op de lokale ondernemers. De resultaten worden daarom meegenomen bij de invulling van het gemeentelijk herstelplan.

Meedoen

Bent u een ZZP-er, woonachtig in Capelle en wilt u meedoen met de enquête? U kunt meedoen door hier te klikken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen