Prijsvraag: Wat wordt de nieuwe naam van de portiekblokken in de Harmonie?

Waar nu nog de Hovenflats in Capelle staan, verrijst vanaf eind 2023 woonbuurt Harmonie. Van de twaalf portiekblokken blijven er twee staan, die hoogwaardig worden gerenoveerd. Wie bedenkt een nieuwe naam voor de twee gerenoveerde portiekblokken?

In de twee portiekblokken die gerenoveerd zullen worden, komen 56 duurzame sociale huurwoningen van Havensteder. “Wat nog ontbreekt is een treffende naam voor de twee portiekblokken.”, aldus de wooncorporatie. “Weet u nog een leuke naam? Een naam voor de praktische herkenbaarheid. Een naam waar Capellenaren op trots kunnen zijn.”

Prijs voor leukste inzending

Meedoen betekent kans maken op een leuke prijs. De leukste inzending wint namelijk een cadeaubon ter waarde van vijftig euro, te besteden bij Brownies&downieS in Capelle.

Meedoen?

Stuur dan uw inzending naar prijsvraagdehoven@havensteder.nl met als onderwerp ‘Prijsvraag’. Insturen kan tot en met 18 juli 2021

Benieuwd hoe woonbuurt Harmonie eruit zal komen te zien? Bekijk de interactieve kaart op www.thuisinharmonie.nl.

Header: Havensteder en de gemeente hebben recentelijk de grondovergedragen aan projectontwikkelaar Blauwhoed (fotografie: Frank de Roo)

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag