Wie heeft Bram (18) gezien?

De politie wil graag de aandacht voor de vermissing van de 18-jarige Bram uit Rotterdam. De zorgen over hem zijn dusdanig ernstig dat ze zijn naam en foto hebben verspreid. Mensen die Bram hebben gezien of weten waar hij is, worden gevraagd 112 te bellen.

Bram is gisteren (dindagmiddag) voor het laatst gezien in de Tuinstraat in Krimpen aan den IJssel, net over de Algerabrug (zie onderstaande kaart). Hij droeg toen een bruin overhemd, bruine ribbroek, bruine schoenen en een grijze wollen jas.

Heeft u Bram sinds gistermiddag  gezien of weet u waar hij op het moment is? Bel dan met 112. Ook andere informatie die de politie kan helpen bij deze vermissing is uiteraard welkom.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag