woensdag, mei 29, 2024

Wie heeft Bram (18) gezien?

- Advertisement -

De politie wil graag de aandacht voor de vermissing van de 18-jarige Bram uit Rotterdam. De zorgen over hem zijn dusdanig ernstig dat ze zijn naam en foto hebben verspreid. Mensen die Bram hebben gezien of weten waar hij is, worden gevraagd 112 te bellen.

Bram is gisteren (dindagmiddag) voor het laatst gezien in de Tuinstraat in Krimpen aan den IJssel, net over de Algerabrug (zie onderstaande kaart). Hij droeg toen een bruin overhemd, bruine ribbroek, bruine schoenen en een grijze wollen jas.

Heeft u Bram sinds gistermiddag  gezien of weet u waar hij op het moment is? Bel dan met 112. Ook andere informatie die de politie kan helpen bij deze vermissing is uiteraard welkom.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen