Autobrand blijkt rokende motor op het Mauritshuis

Paniek afgelopen vrijdagmiddag toen er spontaan rook onder de motorkap vandaan kwam nadat er slechts een paar honderd meter was gereden. Flinke rookwolken waren er zichtbaar en in paniek werd de brandweer gebeld.

Omdat de brandweer van Capelle aan den IJssel elders was ingezet werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd. Al snel bleek er geen sprake te zijn van brand.

Het wegdek lag vol met olie, de bestuurster verklaarde dat ze de olie had bijgevuld, gezien de sporen van lekkage vermoeden wij dat het in het verkeerde tankje was gegooid. De auto kon niet meer verder rijden. De olie is opgeruimd door de brandweer.

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag