zaterdag, mei 25, 2024

Autobrand blijkt rokende motor op het Mauritshuis

- Advertisement -

Paniek afgelopen vrijdagmiddag toen er spontaan rook onder de motorkap vandaan kwam nadat er slechts een paar honderd meter was gereden. Flinke rookwolken waren er zichtbaar en in paniek werd de brandweer gebeld.

Omdat de brandweer van Capelle aan den IJssel elders was ingezet werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd. Al snel bleek er geen sprake te zijn van brand.

Het wegdek lag vol met olie, de bestuurster verklaarde dat ze de olie had bijgevuld, gezien de sporen van lekkage vermoeden wij dat het in het verkeerde tankje was gegooid. De auto kon niet meer verder rijden. De olie is opgeruimd door de brandweer.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen