Capelse basisschoolkinderen ontvangen jeugd vakantiepaspoort voor leuke uitjes

Capelse basisschoolkinderen hebben afgelopen week op school het jeugd vakantiepaspoort ontvangen. Met het paspoort kun je als kind gratis of met flinke korting leuke dingen gaan doen in je vakantie. Je kunt bijvoorbeeld na het verzamelen van 10 stempels met korting naar Plaswijckpark of naar Duinrell. Je kunt ook tal van musea gratis bezoeken met het paspoort.

Het paspoort brengt jonge kinderen veel meer pret die deze zomervakantie thuisblijven. Extra leuk is het natuurlijk wanneer je samen met je vriendjes of vriendinnetjes wat leuks gaat doen. Wil je precies weten waar je allemaal naartoe kunt kijk dan op www.jeugdvakantiepaspoort.nl

Ook kinderen die niet in Capelle op school zitten kunnen het vakantiepaspoort aanvragen. Dit paspoort is te koop bij het gemeentehuis in Capelle aan den IJssel bij de afdeling publiekszaken, je betaald dan 4,50 euro en een afspraak maken is niet nodig.

 

Archief

Selecteer het nieuws uit jou wijk

Heb een nieuwstip of wil je contact opnemen met de redactie van Capelle Vandaag?  Mail redactie@capellevandaag.nl

Over Capelle Vandaag

Capelle Vandaag is een onafhankelijke nieuwswebsite voor Capelle aan den IJssel.  De nieuwsberichten, foto's en video's worden gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil je ook schrijven voor Capelle Vandaag?  Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Capelle Vandaag is de plek om jouw lokale bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij ons kun je voor een vast bedrag per maand adverteren in de hele stad, of gericht op een specifieke wijk.

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Volg Capelle Vandaag