zaterdag, mei 25, 2024

Capelse basisschoolkinderen ontvangen jeugd vakantiepaspoort voor leuke uitjes

- Advertisement -

Capelse basisschoolkinderen hebben afgelopen week op school het jeugd vakantiepaspoort ontvangen. Met het paspoort kun je als kind gratis of met flinke korting leuke dingen gaan doen in je vakantie. Je kunt bijvoorbeeld na het verzamelen van 10 stempels met korting naar Plaswijckpark of naar Duinrell. Je kunt ook tal van musea gratis bezoeken met het paspoort.

Het paspoort brengt jonge kinderen veel meer pret die deze zomervakantie thuisblijven. Extra leuk is het natuurlijk wanneer je samen met je vriendjes of vriendinnetjes wat leuks gaat doen. Wil je precies weten waar je allemaal naartoe kunt kijk dan op www.jeugdvakantiepaspoort.nl

Ook kinderen die niet in Capelle op school zitten kunnen het vakantiepaspoort aanvragen. Dit paspoort is te koop bij het gemeentehuis in Capelle aan den IJssel bij de afdeling publiekszaken, je betaald dan 4,50 euro en een afspraak maken is niet nodig.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen