vrijdag, juni 14, 2024

Ondernemers en bezoekers winkelcentrum ontvangen attentie voor bereikbaarheid de Koperwiek

- Advertisement -

Zaterdag werden bezoekers van winkelcentrum De Koperwiek verrast met een attentie namens de gemeente. Zowel bezoekers als direct omwonenden zijn geïnformeerd over de werkzaamheden in het centrumgebied dat weer goed bereikbaar is.

De ondernemers van het winkelcentrum kregen een bloemetje van de bloemist uit de Koperwiek om hen te bedanken voor hun geduld tijdens de werkzaamheden rondom het winkelcentrum. “Fijn dat het winkelcentrum nu weer goed bereikbaar is,” aldus de blije ondernemer van Kaas & Noten , die zich onlangs vestigde in De Koperwiek. 

In het centrumgebied van Capelle aan den IJssel vinden onderhoudswerkzaamheden plaats en wordt het gebied op meerdere plekken vernieuwd en verbeterd. Tijdens dit meerjarenplan worden de werkzaamheden zo veel mogelijk gecombineerd en per fase afgestemd om de overlast voor omwonenden en ondernemers zo veel mogelijk te beperken.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het ondergronds vervangen van het riool, werkzaamheden aan de kabels en leidingen en de herinrichting van het stadscentrum.

Foto : Frank de Roo

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen