zaterdag, mei 25, 2024

Opnieuw aandacht voor dood Knut in Opsporing Verzocht

- Advertisement -

Vandaag (dinsdag 20 juli) zal er in Opsporing Verzocht weer uitgebreid aandacht worden besteed aan de zaak van Knut. De politie hoopt voornamelijk op tips om erachter te komen wie er vlak voor zijn dood nog bij zijn woning is geweest.

Knut werd op de avond van 28 mei door een kennis dood aangetroffen in zijn woning aan de Kringdans, nadat zij al even niks van hem had vernomen. Vanwege de verdachte omstandigheden waarin Knut werd aangetroffen, startte de politie een groot onderzoek en stelde vast dat hij door een misdrijf om het leven was gekomen.

Personen aan de deur

Uit onderzoek blijkt dat er drie personen tussen woensdag 26 mei en vrijdag 28 mei aan de deur hebben gestaan bij het slachtoffer. De politie heeft een foto van de man die op woensdagavond 26 mei tweemaal voor de deur heeft gestaan en wil graag weten wie dit is. Vanavond in de uitzending wordt de afbeelding opnieuw getoond met de getuige die nu niet onherkenbaar is gemaakt.

Artikel gaat verder onder foto

Bent u dat of weet u wie deze man of één van de andere personen zijn geweest? Dan komt de recherche graag in contact met u. Mogelijk hebben deze personen waardevolle informatie. Bel met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Uitzending

De uitzending van Opsporing Verzocht is te zien op NPO1 om 20.40 uur. Gemist? Dan kunt u het programma terugkijken op www.npostart.nl of in het YouTube-fragment hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=HhrUjvZ87Nw

Lees ook:

Stille tocht voor ‘kattenman’ Knut

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen