donderdag, juni 13, 2024

Man meermaals beschoten tijdens uitlaten hond en in kritieke toestand

- Advertisement -

Een man is vrijdagavond tegen half twaalf ernstig gewond geraakt nadat hij in het parkje voor het Valeriusrondeel meerdere keren is beschoten. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en moest ter plekke worden gereanimeerd.

De man was zijn hond aan het uitlaten toen hij werd beschoten. Hij zou daarbij door meerdere kogels zijn geraakt. Vooralsnog is het niet bekend of er sprake is van een of meerdere daders.

De man is na reanimatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij op het moment van schrijven nog vecht voor zijn leven. Agenten hebben zich over de hond ontfermd en voor een tijdelijk heenkomen gezorgd.

Update: Het slachtoffer is in het ziekenhuis komen te overlijden aan diens verwondingen

Artikel gaat verder onder afbeeldingen

Auto uitgebrand in Schollevaar

Ongeveer gelijktijdig als dat de schietpartij werd gemeld, werd eveneens een autobrand gemeld in de berm langs de Burgemeester van Beresteijnlaan. De auto, een Renault Clio, stond bij aankomst van de brandweer in lichterlaaie en is compleet verwoest.

De politie onderzoekt of de autobrand mogelijk te maken heeft met de schietpartij aan het Valeriusrondeel. Als het inderdaad de vluchtauto van de dader(s) blijkt te zijn, dan zou dit betekenen dat dit een voorbereide moordpoging is geweest op het slachtoffer.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen