donderdag, mei 23, 2024

Slachtoffer schietpartij Valeriusrondeel is de 37-jarige Wisam; een vriendelijke buurman

- Advertisement -

Het 37-jarige slachtoffer welke vrijdagavond overleed bij een schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is Wisam. Wisam is een bekende uit de buurt en stond bekend als een aardige buurman, hij woonde met zijn moeder in het flat aan het Valeriusrondeel. Vrijdagavond werd hij in het parkje voor de flat neergeschoten terwijl hij zijn hond aan het uitlaten was, hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Wat de reden is van de schietpartij is nog niet bekend, maar het lijkt steeds meer om een afrekening te gaan. Wisam werd meerdere keren geraakt tijdens het schietincident. Vlak daarna scheurde een rode Renault Clio weg, deze werd vervolgens ongeveer 6km verderop op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle Schollevaar brandend aangetroffen.

Buren van Wisam omschrijven hem als een vriendelijke en bovenal aardige buurman. Hij maakte vaak een praatje en was gek op zijn hond. Regelmatig gooide hij ook voor zijn buurman de vuilniszakken weg. Verder geven zij aan dat hij graag naar muziek luisterde. Dat blijkt ook wel want Wisam is een bekende DJ in Irak. Daarnaast had hij een evenementenbedrijf Iraqi events. Een bedrijf dat grote nationale en internationale evenementen in Iraakse stijl organiseert.

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen